Tallrik 1: Sotad halstrad tonfisk, kamchatkakrabba, blinier med
kaviar, sushi, sjögräsrulle och sashimi
Tallrik 2: Ceviche, dumplings, funtons, räk- och bläckfiskragu,
kall biffsallad och grön sparris
Tallrik 3: Mer kaviar, pekinganka, foie gras och sotad halstrad tonfisk
Tallrik 4: olika ostar, ostron och så klart lite mer sotad halstrad tonfisk...
Tallrik 5: french toast med lönnsirap och vattenmelon
Tallrik 6: Efterrätter! Jordgubbsglass, kaffemousse, kolacreme med
kaksmulor i chokladskål, macarone med jordgubbsparfait, bär och
chokladskal samt bärmousse
Tallrik 7: mangosorbet och glass på grönt te
Tallrik 8: Jordgubbar, jordgubbsglass och mangosorbet
chokladskal samt bärmousse
Tallrik 7: mangosorbet och glass på grönt te
Tallrik 8: Jordgubbar, jordgubbsglass och mangosorbet
Det bästa i Shanghai var Bubbly brunch på La vie en Rough. Aaaaaaaaaaaaallllt i matväg man kan önska sig. Extremt dekadent och alldeles, alldeles underbart...
Jag vill alltid äta brunch där lyxen aldrig tar slut. Där mitt Champagneglas fylls på så fort jag tagit en klunk. Där det finns sjukt många sorters glass. Och kaviar. Och skaldjur. Och sashimi. Och dumplings. Och efterrätter. Och ostron. Och sushi. Och chokladfontäner. Och frozen Marguerita. Och fläskstek. Och ost. Och pekinganka. Och kaviar, Och skaldjur, Och sashimi, Och dumplings, Och efterrätter. Och ostron. Och sushi. Och chokladfontäner. Och frozen Marguerita. Och fläckstek. Och ost. Och pekinganka. Och...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar