lördag 22 maj 2010

Bubbly brunch i Shanghai


Tallrik 1: Sotad halstrad tonfisk, kamchatkakrabba, blinier med
kaviar, sushi, sjögräsrulle och sashimi

Tallrik 2: Ceviche, dumplings, funtons, räk- och bläckfiskragu,
kall biffsallad och grön sparris

Tallrik 3: Mer kaviar, pekinganka, foie gras och sotad halstrad tonfisk

Tallrik 4: olika ostar, ostron och så klart lite mer sotad halstrad tonfisk...

Tallrik 5: french toast med lönnsirap och vattenmelon

Tallrik 6: Efterrätter! Jordgubbsglass, kaffemousse, kolacreme med
kaksmulor i chokladskål, macarone med jordgubbsparfait, bär och
chokladskal samt bärmousse

Tallrik 7: mangosorbet och glass på grönt te

Tallrik 8: Jordgubbar, jordgubbsglass och mangosorbet
Det bästa i Shanghai var Bubbly brunch på La vie en Rough. Aaaaaaaaaaaaallllt i matväg man kan önska sig. Extremt dekadent och alldeles, alldeles underbart...

Jag vill alltid äta brunch där lyxen aldrig tar slut. Där mitt Champagneglas fylls på så fort jag tagit en klunk. Där det finns sjukt många sorters glass. Och kaviar. Och skaldjur. Och sashimi. Och dumplings. Och efterrätter. Och ostron. Och sushi. Och chokladfontäner. Och frozen Marguerita. Och fläskstek. Och ost. Och pekinganka. Och kaviar, Och skaldjur, Och sashimi, Och dumplings, Och efterrätter. Och ostron. Och sushi. Och chokladfontäner. Och frozen Marguerita. Och fläckstek. Och ost. Och pekinganka. Och...

Inga kommentarer: